20 Haziran 2012 Çarşamba

Ölüdeniz Hatırası...

  
Herkese  Merhaba,
İzmir bugün de kavruluyor sıcaktan, yaz gelmeyecek diyorduk ya yaz bir geldi pir geldi :) Biz de bu sıcakları fırsat bilip geçen hafta Ölüdeniz yollarına düştük...Daha önce Fethiye tarafına hiç gitmediğimiz için merakla dolu bir 4 saatin ardından vardık Ölüdeniz'e... Tatilimiz boyunca Greenland Otel'de konakladık. Otel Ölüdeniz'e 5 km mesafede ve çam ormanların arasındaydı.



Dolu dolu bir tatil oldu bizim için,Doyasıya güneşlenip dinlenmenin yanında Kayaköyü, Gemiler Adası'nı,Af Kule'yi gezme fırsatı da bulduk...Ölüdeniz'e gelecek olursak gerçekten isminin hakkını veriyordu, dağların arasında yeşilin ve mavinin tüm tonlarını barındıran sessiz sakin bir deniz...Bu kabukları da oradan topladık eşimle, çok zevkliydi, ne kadar da güzeller öyle değil mi?...Deniz kabuklarını toplarken bir yandan da yamaç paraşütü yapanları izlemek de ayrı bir keyifti...Her şeyi bir arada bulabileceğiniz nadir yerlerden birisi sanırım Ölüdeniz...Tatil bittiğinde üzülmedim desem yalan olur...Bizim gibi buraları  görmeyen varsa ilk fırsatta uğrayın derim pişman olmazsınız benden söylemesi:)

Keyifli günler herkese...

4 yorum:

  1. Ülkemiz cennet gibi gerçekten, ben de çok severim Fethiye'yi, Antalya'yı; hele ki dediğin gibi İzmir'de kavruluyorken, tatil hayalleri kurmak değişmez kural oluyor benim için:)) Belki hafta sonu Foça'ya kaçabiliriz,belki bir Ölüdeniz gibi olmaz ama en azından nefsimiz körelir değil mi:)) sezonu geç de olsa açmak lazım:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler güzel yorumun için:)
      öyle güzel köşeleri var ki ülkemizin, eşimle her sene yeni birini keşfetmek üzere izmir'den yola çıkıyor, her geçen sene biraz daha güneye gidiyoruz. tabii arada nefsi köreltmek için özdere, gümüldür gibi kaçamaklar da yapmalı:)

      bizden yana sezon açıldı, darısı sizlerin başına:)) sevgiler

      Sil
  2. Bizde gecensene tercih etmiştik oludenizi ve hala fotolarına zevkle bakıyorum bambaşka bı yer yesille mavinin en güzel uyumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. havası, suyu, mavisi, yeşili insana terapi gibi geliyor, insanın hiç bırakası gelmiyor, öylesine güzel ve naif ki...

      Sil